Nogomet

Capello: "Igrali smo jako dobro"

Mario Glasnović • subota, 26.03.2011.
Capello: "Igrali smo jako dobro"
Foto: EPA

Nakon važne pobjede u Cardiffu protiv domaćeg Walesa, engleski izbornik Fabio Capello nije krio zadovoljstvo rezultatom, a i igrom svoje momčadi...

Engleska se pobjedom nad Walesom "popela"na čelo skupine G gdje ima deset bodova kao i Crna Gora koju vodi Zlatko Kranjčar. Zbog bolje gol razlike Gordi Albion zauzima vodeće mjesto na ljestvici.

Engleski izbornik zadovoljan je pobjedom i pristupom svojih igrača: "Igrali smo jako dobro, lopta je brzo putovala što nam je omogućilo prigode za pogodak, a Wales nam nije mogao zaprijetiti."

Vezane vijesti

"Golovi koje smo postigli su bili su plod vrlo dobrih akcija, u svakome trenutku smo bili koncentrirani na igru što je jako važno", rekao je Capello.

Engleska je u ovome susretu zaigrala u 4-3-3 sustavu. Vezni red su činili Wilshire, Parker i Lampard, dok su napadački trojac činili Rooney, Young i Bent.

Capello je objasnio i novu strategiju: "Nakon što sam proučio igru Walesa odlučio sam se da ću u vezni red staviti Parkera i još dva veznjaka. Također sam odlučio da će Rooney i Young dobiti nove pozicije u momčadi. Kada smo se branili oni su stajali široko, a kad smo napadali Rooney je bio opasan."

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dajmituprijavuvecjednom27.03.2011. u 03:49
    dobro zabunio se za ramseya, koji je inače bio danas kapetan wales-a, al ok, nije gledao tekmu. nego, ma nije baš da nemaju mlade igrače, nedavno su bili u finalu eura u-21, englezi će uvijek naći igrače, neće to odma bit novi lampard, al njihove mlade generacije zadnjih par godina nižu dobre... [više na forumu]
    dajmituprijavuvecjednom
  • Obrisan korisnik26.03.2011. u 22:38
    koliko ja znam ramsey je welšanin, a osim walcotta i wilsherea baš i nemaju neku klasu u mlađim igračima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.03.2011. u 22:16
    Engleska ima dobru buducnost sa svim ovim mladjim igracima sto sazrivaju trenutno... Young, Wilshere, Hart, Ramsey etc - samo da nastave bit ce dobro!
    Obrisan korisnik