Nogomet

Argentinac na meti Liverpoola i Atletica

Nikola Vlahović • nedjelja, 27.03.2011.
Argentinac na meti Liverpoola i Atletica
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Branič Rubina iz Kazana, Cristian Ansaldi, privukao je pozornost Liverpoola i Atletico Madrida...

Argentinski branič, Cristian Ansaldi, koji trenutno igra za Rubin iz Kazana dobrim igrama privukao je pažnju Liverpoola i Atletico Madrida te je vrlo izvjesno da će 24-godišnjak napustiti Rubin.

Njegov menadžer, Pedro Aldave, potvrdio je da se nekoliko klubova zanima za Ansaldija: "Za sada je bilo neformalnih razgovora s čelnicima Liverpoola i Atletico Madrida. Moram naglasiti da Ansaldi nije u reprezentaciji samo zato što igra u Rusiji".

Aldave je otkrio da branič želi napustiti Rubin i okušati se u nekom drugom klubu: "On ima ugovor s ruskim klubom do prosinca 2012. godine. Međutim, on nema nikakvu klauzulu u ugovoru te može otići ako stigne dobra ponuda. Želja mu je da igra u Engleskoj, Italiji ili Španjolskoj".

Cristian je bio blizu odlaska iz Rusije prošlo ljeto, ali problem je bila radna dozvola: "Chelsea i Manchester City su ga željeli dovesti, ali je transfer propao zbog radne dozvole. Međutim, on je u međuvremenu dobio talijansko državljanstvo s kojim je lakše realizirati transfer".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.03.2011. u 20:49
    Prikladna slika za članak.
    Obrisan korisnik