Nogomet

Löw: "Nema mjesta za dramu"

Borna Rupnik • srijeda, 30.03.2011.
Löw: "Nema mjesta za dramu"
Foto: EPA

Njemačka nogometna reprezentacija izgubila je u utorak prijateljsku utakmicu protiv Australije, a Joachim Löw smatra da nema potrebe za panikom u njegovom taboru...

David Carney i Luke Wilshere donijeli su Australcima pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, manje od godinu dana nakon što je Elf protiv istog protivnika bio uvjerljiv na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

"Šteta što smo prokockali utakmicu nakon vrlo dobrog prvog poluvremena. Primili smo dva gola u kratkom razdoblju i nakon toga nismo više kontrolirali zbivanja na terenu. Ipak, nema mjesta za dramu, važnije su kvalifikacijske utakmice", prokomentirao je njemački izbornik Joachim Löw.

U kvalifikacijama je Njemačka uvjerljivo prva s pet pobjeda. "Već se godinama raspravlja o ovim prijateljskim utakmicama. Ti su susreti ipak dobra priprema za testiranje igrača uoči nadolazećih turnira", kaže Löw.

"Bez natjecateljske napetosti, doduše, nedostaje ona iskra u utakmici pa ljudi očekuju barem igrački spektakl. A to ponekad nije moguće te nas dočekaju zvižduci. Ali treba shvatiti i takvu reakciju", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.03.2011. u 19:40
    a kud ih ja bas odigra na listiću. ajme
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2011. u 15:24
    Iznenađujući rezultat u svakom slučaju.
    Obrisan korisnik