Košarka

Repeša: "Svi idu po trofej Eurokupa"

Borna Rupnik • četvrtak, 31.03.2011.
Repeša: "Svi idu po trofej Eurokupa"
Foto: Nikola Movrić

Hrvatski obojanoj završnici Eurokupa svoj je obol dao i Benetton, koji će u Trevisu imati prednost domaćeg parketa. Jasmin Repeša želi uzeti titulu pred svojim navijačima...

Nakon odigranih četvrtfinala postalo je poznato da će u polufinalu ovosezonskog izdanja Eurokupa igrati naša Cedevita protiv ruskog Uniksa iz Kazana te španjolski Cajasol protiv domaćina Benettona, na čijoj klupi sjedi Jasmin Repeša.

Njegova je momčad izbacila njemački Göttingen. "Malo nas je šokirao početak kada su nas zasuli tricama. Ali digli smo glavu i oporavili se već u prvoj dionici", prokomentirao je hrvatski trener po završetku uzvratne utakmice.

"Teško je reći kada će se nam se vratiti Sandro Nicević. Nadam se da ćemo ga uskoro opet vidjeti na terenu".

"Göttingen je protivnik koji nam nije dao igramo, ali zato moram pohvaliti svoje igrače za energiju koju su uložili, pogotovo zato što smo niža momčad. Oni su učinili sve da nam otežaju život, a mi smo ostali mirni", dodao je.

Plasman među četiri najbolje momčadi neće zadovoljiti Repešu i njegove igrače: "Odmah poslije utakmice sam rekao svojim igračima da nam nedostaju još dvije pobjede. Tek tada ćemo ostvariti zacrtani cilj, iako vodimo računa da svi dolaze ovamo po trofej".

"Važan će čimbenik biti to što igramo u svojoj dvorani. Odlučni smo, probat ćemo se adekvatno odmoriti i dat ćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo u završnici imati ovako prekrasnu atmosferu na tribinama", zaključio je Jasmin Repeša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.04.2011. u 09:21
    nije baš da su navijači benetona žestoki....taj domaći teren im je više psihološka, nego realna prednost. pitanje je, da li će cedeviti igrati edwards. ako bude, imaju 25% šansi da osvoje eurocup, kao i ostale 3 momčadi:) ako ne zaigra, šanse su minimalne.
    Obrisan korisnik