Košarka

"Cedevita je znala kako odigrati"

Borna Rupnik • četvrtak, 31.03.2011.
"Cedevita je znala kako odigrati"
Foto: Kristijan Komarica

U momčadi Estudiantesa smatraju da si pokušali sve što su mogli kako bi izbacili Cedevitu i prošli na završni turnir, no jednostavno priznaju da su Zagrepčani ovoga puta bili - bolji protivnik...

Luis Casimiro Palomo, trener španjolskog Estudiantesa, nije imao što zamjeriti svojim igračima nakon drugog poraza od Cedevite u četvrtfinalu Eurokupa.

"Ponosan sam na njih. Voljeli bismo da smo napravili korak više, ali Cedevita je igrala bolje i to treba priznati. Čestitam im na uspjehu", korektno je izjavio po završetku uzvratne utakmice u Madridu.

"Osjećamo se dobro zbog svega što smo postigli, a sada ćemo se usredotočiti na teške borbe u španjolskom prvenstvu jer znamo da opet možemo osigurati plasman u Eurokup. Pokušali smo protiv Cedevite mijenjajući obranu, ali oni su se držali svog zacrtanog plana. Dobra su momčad i znali su kako odigrati ovaj susret", zaključio je španjolski strateg.

Svoje je viđenje susreta ponudio i Hernan Jasen: "Nismo se uspjeli plasirati na završni turnir i osjećamo da smo razočarali svoje navijače, koji su dali sve od sebe. Nije ugodno izgubiti".

"Ali pružili smo svoj maksimum, i osvrnemo li se na cijelu sezonu Eurokupa možemo biti zadovoljni učinjenim. Cedevita je igrala dobro, kontrolirala je ritam utakmice i prelomila je dvoboj točno kada je trebalo", izjavio je košarkaš Estudiantesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.03.2011. u 23:02
    Bravo cedevita. Sad sam se sjetio kad je 2001 godine varteks izbacio aston villu iz kupa uefe. Imamo i mi svjetlih trenutaka. Doduše jako su rijetki, ali daleko se čuju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.03.2011. u 22:02
    Barem su pošteni ovi iz Estudiantesa...netko drugi bi možda rekao da ih je sudac pokrao...
    Obrisan korisnik
  • Ivo.Sanader31.03.2011. u 21:19
    Gledao sam obje utakmice, Cedevita i više nego zasluženo prolazi, nadigrali su ih i doma i kod njih, tako da definitvno zasluženo. Iako nisam njihov navijač, podržavam ih samo zbog hrv. košarke, i zato dečki sretno, i nadam se i naslovu.
    Ivo.Sanader
  • Balthazar31.03.2011. u 20:48
    Lijepo za čuti !
    Balthazar