Nogomet

Perišić: "Spreman sam na novi korak"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 04.04.2011.
Perišić: "Spreman sam na novi korak"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić osvrnuo se na start Florenta Maloude, svoj promašaj u prvenstvenoj utakmici te mogućnost prelaska u Borussiju iz Dortmunda...

Sjajnu prvenstvenu sezonu Ivan Perišić nadogradio je i pozivom izbornika Slavena Bilića, a dobio je priliku okušati se i na Stade de Franceu u prijateljskom ogled s Francuzima. Završilo je 0:0, a naš će mladi nogometaš pamtiti jednu svoju dobru priliku te - Florenta Maloudu.

Malouda je u 32. minuti utakmice vrlo neoprezno i oštro stao na Perišićevo koljeno: "Hvala Bogu da nije ništa slomljeno, tek sam kasnije shvatio koliko sam imao sreće. Na pregledu je ustanovljeno da su mi malo nastradali ligamenti pa sam utakmicu protiv Genta u prvenstvu igrao uz određene bolove".

"Želio sam pomoći momčadi, iako nisam baš uspio u tome", dodao je Perišić nakon 1:1, "a Malouda se nije ispričao za svoj potez".

U utakmici protiv Genta Perišić je imao jednu odličnu priliku, nakon nesporazuma vratara Boeckxa i Slovenca Šulera. "Bio sam uvjeren da ću zabiti. Možda sam trebao bolje primiriti loptu, inače sam dobar u završnici. Izgledalo je tako jednostavno, a promašio sam. Žao mi je", kaže.

Naša bi 22-godišnja nada ovoga ljeta mogla napustiti Club Brugge, a sve su glasnije priče o transferu u Borussiju iz Dortmunda: "Spreman sam na novi korak. Po završetku belgijskog prvenstva sjest ćemo i vidjeti što je najbolji izbor".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!