Zimski sportovi

Natko Zrnčić Dim pobjednik u Austriji

Sportnet • četvrtak, 07.04.2011.
Natko Zrnčić Dim pobjednik u Austriji
Foto: Kristijan Komarica

Naš Natko Zrnčić Dim pobjednik je FIS slaloma koji je vožen u srijedu u Austriji, u Hochkaru, a dobre su rezultate ubilježili i ostali naši natjecatelji...

Na FIS utrci muškog slaloma u austrijskom Hochkaru održanoj u srijedu, hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim ostvario je odličan rezultat te osvojio prvo mjesto, iako su uvjeti na samom skijalištu bili loši, uz kišu i vjetar.

Dobre su rezultate na istoj utrci ostvarili i drugi naši natjecatelji - čak četvorica Hrvata završila su među 14 najboljih.

Filip Zubčić je bio korak do pobjedničkog postolja, na četvrtoj poziciji s nešto više od sekunde zaostatka, dok je Sebastian Brigović utrku okončao na 12. poziciji, s dvije i pol sekunde zaostatka.

Samo tri stotinke sporije vrijeme ostvario je Tin Široki i zauzeo 14. mjesto.

FIS slalom, Hochkar:
1. Natko Zrnčić Dim
...
4. Filip Zubčić +1.15
...
12.Sebastian Brigović +2.51
...
14.Tin Široki +2.54

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 13:02
    zasto se ne pise da je Matej Vidovic bio 7 na toj utrci? Decko je ostvario jako dobre rezultate pogotovo u slalomu! Razlika je samo da nevozi za reprezentaciju! Isto jedna odluko od saveza sto nemogu razumiti! Kao sto su izbacili Novoselic a sacuvali Palic! Ja neznam sta onaj Pavlek pusi da pravi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • markoli07.04.2011. u 09:55
    lijep rezultat.. bravo!
    markoli