Tenis

"Nadam se da ću tempirati formu za Pariz"

Tanja Vučić • četvrtak, 07.04.2011.
"Nadam se da ću tempirati formu za Pariz"
Foto: Kristijan Komarica

Ivan Dodig za Sportnet otkriva kako je zadovoljan tijekom aktualne sezone te planove za zemljani dio godine koji će kulminirati u Parizu na Roland Garrosu.

Na novoj ATP listi Međugorčanin Ivan Dodig napredovao je dva mjesta i trenutno je 55. igrač svijeta. Ivan igra u odličnoj formi, što je pokazao na Masters turniru u Miamiju gdje je zaustavljen od četvrtog igrača svijeta Robina Söderlinga.

Ivan je bio nadomak pobjede te je pokazao da se ravnopravno može s najboljim tenisačima svijeta. Dodig je za Sportnet kratko prokomentirao novi plasman te nastup u Miamiju.

"Jako sam sretan i nadam se da ću i dalje nastaviti s dobrim igrama te da će plasman biti još bolji. Nastup u Miamiju mi je bio jako zadovoljavajući, a iako sam imao priliku dobiti Söderlinga, mislim da mi je nedostajalo samo malo iskustva."

"Nadam se da će mi taj meč puno pomoći i da ću izvući pozitivne stvari iz toga. S igrom sam jako zadovoljan i nadam se da ću formu zadržati i na zemljanoj podlozi i pokušati tempirati formu za Roland Garros", kazao je Ivan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 19:03
    Ovaj dečko je pravi igrač. Ima odličan servis, čvrste udarce i, što je najvažnije, jaku glavu! Da Čilić ima njegov karakter bio bi top 10... Ali nema...
    Obrisan korisnik