Nogomet

Srna propušta Barcelonu

Mario Glasnović • nedjelja, 10.04.2011.
Srna propušta Barcelonu
Foto: Kristijan Komarica

Nakon više od tri godine Šahtar je upisao poraz na domaćem terenu. Na Donbass Areni u 24. kolu ukrajinskog prvenstva izgubili su od Obolona rezultatom 0:1. Osim poraza Rudari su saznali još jednu lošu vijest, ozlijedio se Darijo Srna...

Hrvatski i Šahtarov kapetan Darijo Srna ozlijedio se u susretu 24. kola ukrajinskog prvenstva. Njegov Šahtar izgubio je od Obolona rezultatom 1:0. Srna je u igru ušao u drugome poluvremenu, a u 56. minuti bio je prisiljen napustiti igru. Eduardo je odigrao cijeli susret. Službena stranice UEFE piše da će naš kapetan propustiti uzvratni susret četvrtfinala s Barcelonom.

"Zagrijavanje sam dobro odradio. Ne znam točno što se dogodilo. Osjetio sam oštru bol i nisam mogao više igrati. Odigrali smo vrlo tešku utakmicu danas, no moramo pokazati karakter. Obolon je dobro igrao i šteta je što smo izgubili pred našim navijačima. I dalje je sve u našim rukama, imamo devet bodova prednosti nad Dynamom", izjavio je hrvatski kapetan.

Na pitanje o Šahtarovim šansama u u uzvratu protiv Barcelone Srna je rekao: "Igramo za čast ovoga kluba, grada i naših navijača. Uvjeren sam da će igrači koji će istrčati u susretu s Barcelonom dati sve od sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.04.2011. u 13:20
    Sa Srnom ili bez njega sve im je isto.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.04.2011. u 10:17
    Morate vi izgubiti nakon 3 godine baš kad vas stavim na kladionici, toliko o sreći...
    Obrisan korisnik