Rukomet

Drugoligaš u borbi za Final four

Sportnet • srijeda, 13.04.2011.
Drugoligaš u borbi za Final four

U četvrtfinalu domaćeg Kupa, rukometaši Vidovec BIOS-a ugostit će u srijedu u 19 sati momčad Bjelovara.

Radi se o odličnom klubu, sjajne tradicije, višestrukom prvaku bivše države, čak i osvajaču Kupa prvaka 1972. godine, kada je slavni Hrvoje Horvat predvodio Bjelovarčane. Današnji trener Željko Vidaković u prvoj je ekipi debitirao nešto kasnije, no radi se također o proslavljenom rukometašu. Vidaković je uspio posložiti Bjelovarčane nakon par turbulentnih sezona i danas su jedna od hit-momčadi prvenstva. Trenutno se nalaze na trećem mjestu tablice, a njihovu snagu može posvjedočiti činjenica da su u osmini finala bili bolji od favoriziranog Siska.

Ulaznice

Navala za ulaznicama za ovu utakmicu je velika, ali kako smo saznali, još ih uvijek ima. Mogu se nabaviti u Caffe baru Kitrisu (Nedeljanec), Caffe baru (Šenjug) te u Zalogajnici Šanjek u Varaždinu.

S druge strane stoji drugoligaš RK Vidovec BIOS, domaćin u ovom susretu. Momčad iz malog Vidovca, ali također s respektabilnim igračkim kadrom, kojeg predvode iskusni Vujović, Malner, Turković, a tu je i cijela plejada mlađih rukometaša, koji su se ove sezone afirmirali kao odlični igrači.

Nakon Ivančice (1. B liga), Preloga (1. B liga) te premijerligaša Varteks Di Caprija, igrači Zvonimira Melnjaka nalaze se pred najvećim iskušenjem sezone "Imamo svoje šanse i adute, snimali smo igru Bjelovara, jednako kao i oni nas, i dat ćemo sve od sebe da to iskoristimo na utakmici u srijedu. Gosti su svakako favoriti, a vjerujem da možemo iznenaditi, i zbog domaćih navijača, koji će nam biti velika podrška", istaknuo je Melnjak.

Sve to dokazali su igrači Vidovec BIOS-a tijekom sezone, gdje imaju savršenih 16-0 u 2. HRL Sjever i već odavno su osigurali nastup u višem rangu natjecanja. Planovi s početka sezone potvrđeni su, a već u idućoj godini klub će nastaviti borbu i za Premijer ligu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.04.2011. u 08:45
    Sretno Zeljari!
    Obrisan korisnik