Nogomet

Mourinho: "Sve je moguće u polufinalu"

Maj Gašparac • četvrtak, 14.04.2011.
Mourinho: "Sve je moguće u polufinalu"
Foto: EPA

Real Madrid pobijedio je na gostovanju u Londonu Tottenham 1:0 u uzvratnom susretu četvrtine finala Lige prvaka te se ukupnim rezultatom 5:0 plasirao u polufinale gdje ga čeka Barcelona. Nakon utakmice treneri obje momčadi iznijeli su svoja mišljenja o susretu.

Kako je Real Madrid slavio u prvom susretu na domaćem terenu rezultatom 4:0 i de facto već tada osigurao nastup u polufinalu predviđalo se da će trener Kraljevskog kluba odmoriti glavne igrače i priliku dati nekim igračima iz drugog plana, no on to nije učinio te je na White Hart Lane istrčala najjača moguća postava.

"Mislim da sam bio u pravu kada sam odlučio na teren poslati tu momčad. Čak i kad je ova ekipa igrala Tottenham je stvorio par prilika", prokomentirao je nakon susreta Jose Mourinho.

"Naravno da je 4:0 jako dobra prednost, ali da je Tottenham poveo u prvom poluvremenu bilo bi nam vrlo teško. No, sve je bilo gotovo kada je Cristiano Ronaldo postigao pogodak", zaključio je Portugalac te se osvrnuo na polufinale u kojemu njegovu momčad čeka vječni rival Barcelona: "Vidjet ćemo što će biti. Namjeravamo poraziti Barcelonu. Radi se o polufinalu Lige prvaka i sve je moguće."

"Prije polufinala igramo još dvije utakmice protiv Barcelone i naša koncentracija je na tim susretima, nemamo sada vremena razmišljati o Ligi prvaka", zaključio je The special one.

Trener engleske momčadi Harry Redknapp, unatoč porazu u četvrtfinalu, zadovoljan je nastupom svoje ekipe u Ligi prvaka te naglašava kako je sada glavni zadatak izboriti nastup u tom natjecanju i sljedeće sezone: "Loše je uspjeti jednom, a to isto ne ponoviti sljedeće sezone. Moramo se poboljšati u prvenstvu i izboriti se za nastup u Ligi prvaka i sljedeće godine."

"Bila je dobra utakmica. Susret protiv Real Madrida je fantastično iskustvo", zaključio je Redknapp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 14:13
    O Realu tugo moja, največa ti stiže mora,ime joj je BARCELONA.!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 11:44
    @hanson potpisujem, volija bih da sve rasprodaju i da ih nema nigdje sljedećih par sezona da se malo odmorim od njihove retardirane fiksne 4-4-2 formacije, nemogu ih više gledat, ako su oni u prijenosu ne gledam jer im je igra očajna. Bale i modrić u united, lennon u chelsea, ćorluka u shaktar... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • snoopy14.04.2011. u 11:14
    a narednih mjesec dana ima lagan posao, jer priprema momčad samo za jednog protivnika, isto kao i Pep, za ostale u prvenstvu se ne moraju posebno spremati, i mogu kalkulirati sa odmaranjem igrača
    snoopy
  • Obrisan korisnik14.04.2011. u 10:57
    ...nekad je i ono moguce zaista nemoguce ili tesko moguce ucinit.
    Obrisan korisnik
  • hanson14.04.2011. u 09:52
    fala kurcu da je taj jebeni tottenam više ispao pun kurac mi je medijskog izdrkavanja na njih i prijenosa svake jebene njihove utakmice u ligi prvaka. Hrvatski mediji su mi uspjeli zgaditi jedan sasvim pristojan klub zajedno sa retardom redknappom
    hanson