Košarka

Vukušić: "Možda možemo opet iznenaditi"

Ante Zovko • subota, 16.04.2011.
Vukušić: "Možda možemo opet iznenaditi"
Foto: Kristijan Komarica

Iako izgledi neće biti na njezinoj strani, Vedran Vukušić vjeruje kako Cedevita može prirediti još dva iznenađenja na završnici Eurokupa, a prva mogućnost se otvara protiv prvog favorita.

Cedevita će ovog vikenda zaokružiti i sada više nego uspješnu europsku sezonu. U Trevisu će igrati na Final Fouru Eurokupa, natjecanja koje su počeli u kvalifikacijama.

"Ovo je veliki uspjeh za igrače i cijeli klub u našoj prvoj sezoni u Eurokupu. Mislim da je naš prvi cilj bio plasirati se za ovo natjecanje. To je bio glavni cilj", rekao je u najavi Vedran Vukušić.

"Kako je sezona protjecala, igrali smo bolje iz utakmicu u utakmicu, a ciljevi su nam postali ambiciozniji. U polufinalu ćemo biti autsajderi, ali već smo nekoliko puta iznenadili nekoliko momčadi ove sezone. Možda možemo iznenaditi još jednu ili dvije ovog vikenda", dodaje igrač zagrebačke momčadi koja će u polufinalu na ruski Uniks, vjerojatno favorita završnice.

Trener momčadi iz Kazana, Evgenij Pašutin, nije skrivao da njegova momčad ima upravo tu ulogu: "Cijelu smo se sezonu borili kako bismo bili ovdje. Mislim da ćemo ovdje vidjeti sjajnu košarku, a moja će se momčad boriti za pobjedu. Želimo pokazati svima dobru košarku i igrati snažnu obranu kako bi ljudi vidjeli da zaslužujemo biti ovdje i zaslužujemo pobjedu."

Jasmin Repeša s Benettonom će na domaćem parketu, kao i Cedevita, pokušati uz pomoć domaćih navijača iznenaditi Cajasol: "Morate znati i sjetiti se da je Benetton počeo sezonu u kvalifikacijama Eurokupa. Pokušali smo igrati našu košarku tijekom cijele sezone, a sada smo ovdje u Trevisu kako bismo se borili za trofej. Moramo se nastaviti boriti još dvije večeri i pokušati ga uzeti u svoje ruke."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!