Košarka

Nicević: "Idealna prilika za Benetton"

Ante Zovko • subota, 16.04.2011.
Nicević: "Idealna prilika za Benetton"
Foto: Nikola Movrić

Hrvatski centar Sandro Nicević na vrijeme se opravio od ozljede ručnog zgloba i bit će na raspolaganju Benettonu Jasmina Repeše na "domaćem" Final Fouru Eurokupa.

Nakon što Cedevita i Uniks odluče prvog putnika u finale Eurokupa, dvorana u Trevisu dočekat će "svoj" Benetton i Cajasol. Talijane vodi Jasmin Repeša, a na terenu se nakon dugo vremena našao i hrvatski centar Sandro Nicević koji se oporavio od ozljede ručnog zgloba.

"Prilika je na dohvat ruke i ne smije se propustiti", kaže Nicević. "Ali moram priznati da se ne osjeća pritisak. Fokusiraniji smo nego inače, u momčadi vlada velika ozbiljnost, svjesni smo važnosti događaja."

"Taktički, za polufinale se pripremamo kao da je riječ o bilo kojoj utakmici. Rad je sveobuhvatan kao i uvijek. Proučavali smo Cajasol, želimo ih pobijediti, a ovo je idealna prilika."

Iskusni centar nakon nekoliko mjeseci opet je važna karika u Repešinom sastavu. Završnica na domaćem parketu velika je prilika za Benetton: "Bit će to vrlo izazovna utakmica. Mislim da je naša momčad posljednjih tjedana dosegnula vrhunac psihološke pripreme. Sada to želimo iskoristiti u ovoj završnici. Na kraju krajeva, neke se prilike ne ukazuju dvaput."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!