Nogomet

Valerij Karpin podnio ostavku

Mihaela Bradovski • utorak, 19.04.2011.
Valerij Karpin podnio ostavku
Foto: Kristijan Komarica

Nakon jednog od najgorih startova u povijesti kluba, Valerij Karpin, više nije trener moskovskog Spartaka. Svojevoljno je napustio klupu, a Upravni odbor kluba prvo je odbio njegovu odluku...

Nekadašnji veznjak Rusije oprostio se od uloge stratega Spartaka. Klub je u prvih pet kola ubilježio tek četiri boda, a odluku je ubrzao i neuspjeh u Europskoj ligi.

"Jutros je Upravni odbor prihvatio moju ostavku. Situacija je i prije nekog vremena bila takva da sam bio spreman otići, ali u klubu nisu htjeli čuti za to", obavijestio je Karpin nogometnu javnost.

Iako je Odbor ovoga puta prihvatio ostavku, oproštaj sa svlačionicom uslijedit će nakon Kup-susreta s Krasnodarom koji je na rasporedu u srijedu, 20. travnja.

"Premalo je vremena da se do te utakmice nađe zamjena pa sam pristao na to da posljednji put vodim momčad protiv Krasnodara. Ova momčad mora igrati s dostojanstvom. Za dobrobit kluba i zbog navijača kojima to dugujemo. Zaista se nadam da će u ovim trenucima oni biti najveća podrška igračima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!