Nogomet

Claudio Ranieri bi razmislio o Spartaku

Borna Rupnik • subota, 23.04.2011.
Claudio Ranieri bi razmislio o Spartaku
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Talijanski trener Claudio Ranieri spominje se kao mogući nasljednik Valerija Karpina na klupi ruskog Spartaka iz Moskve. Bivši trener Rome, kaže, ne bi imao ništa protiv...

Primjer Luciana Spallettija u Zenitu iz St. Peterburga ohrabrio je Claudija Ranierija u komentiranju mogućeg preuzimanja jednog drugog ruskog prvoligaša, uglednog Spartaka iz Moskve.

Ranieri u svom trenerskom životopisu već ima Chelsea i Romu, a Spartak bi mu bio zanimljivo odredište, izjavio je talijanski stručnjak: "Proteklih me se godina češće povezivalo s mogućim preuzimanjem Spartaka iz Moskve. Mislim da bi mi se svidjelo raditi u Rusiji, što čini i moj prijatelj Spalletti".

"U ovom trenutku još me nitko nije kontaktirao iz Moskve, ali dobijem li ponudu, svakako ću razmisliti o njoj", dodao je Claudio Ranieri.

Pritom je ipak postavio jedan preduvjet za potpisivanje ugovora: "Ključno je da klub izradi pravi projekt za budućnost".

Među kandidatima za klupu Spartaka navodio se čak i bivši talijanski izbornik Marcello Lippi, a u crvenom dresu moskovske momčadi igra i mladi hrvatski reprezentativac Filip Ozobić. Dosadašnji trener Valerij Karpin rastao se sa Spartakom zbog lošeg ulaska u prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!