Nogomet

Video: Eduardo zabio za pobjedu Šahtara

Mario Glasnović • subota, 23.04.2011.
Video: Eduardo zabio za pobjedu Šahtara
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U 26. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je na Donbass Areni svladao momčad Metalista rezultatom 2:1. Pobjedonosni pogodak za Rudare postigao je Eduardo da Silva u 87. minuti utakmice, a hrvatski kapetan Darijo Srna asistirao je Teixeiri za prvi pogodak Šahtara u 18. minuti.

Vodeća momčad ukrajinskog prvenstva pobjeđuje na "hrvatski pogon". U 26. kolu ukrajinske Premier lige Šahtar je na domaćem terenu pobijedio trećeplasiranu momčad Metalista. Rudari su poveli u 18. minuti, Darijo Srna probio je desnu stranu i ubacio u šesnaesterac gdje je bio Teixeira koji je pogodio za 1:0.

Metalist je izjednačio 13 minuta prije kraja preko Marka Devića. Tri minute prije kraja Willian je sjajnim solo prodorom uposlio Eduarda da Silvu, a naš reprezentativac ljevicom je precizno pogodio za konačnih 2:1. Eduardu je to šesti pogodak u ligi.

Vezane vijesti

Ognjen Vukojević odigrao je cijelu utakmicu za Dynamo Kijev u pobjedi na Arsenalom. Kijevski Dynamo je slavio u gradskome derbiju s visokih 3:0. Šahtar je prvi u prvenstvu sa 67 bodova, a Dynamo se nalazi na drugome mjestu s 11 bodova manje.

Ukrajinska Premier liga:
Šahtar – Metalist 2:1
Arsenal Kijev – Dynamo Kijev 0:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.04.2011. u 20:35
    kraljina
    Obrisan korisnik