Košarka

Montepaschi apsolvirao i Benetton

Vedran Babić • četvrtak, 28.04.2011.
Montepaschi apsolvirao i Benetton

U zaostaloj utakmici 26. kola talijanske lige Montepaschi je na svom parketu sa 17 koševa razlike ispratio Benetton našeg Jasmina Repeše i poboljšao svoj omjer na 25-2...

Montepaschi je utakmicu otvorio furiozno i poveo 20:4. Činilo se kako je utakmica već tada riješena, na poluvremenu je bilo plus 13 (39:26), no serijom 8:0 Benetton je u 24. minuti smanjio na samo tri koša zaostatka (41:38). Ipak, već početkom posljednje četvrtine ponovno je bilo komfornih plus 15 za domaćina.

Najbolji strijelac Montepaschija bio je Lester McCalebb s 15 koševa, dok je u sastavu gostiju Stefan Marković ubacio koš više. Hrvoje Perić je za 22 minute postigao devet koševa i uhvatio sedam skokova, Sandro Nicević je za šest minuta ostao bez koša, a Dino Repeša je samo bio u zapisniku te nije ulazio u igru.

Vezane vijesti

Poslije 27 kompletiranih kola (još samo tri do kraja) Benetton je i dalje u poziciji da dohvati doigravanje. Trenutno je šesti s omjerom 14-13, no isti omjer imaju i dva kluba ispred njega (Air Avellino i Varese).

Lega A Basket, zaostala utakmica 26. kola:
Montepaschi Siena - Benetton Treviso 81:64

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!