Nogomet

CSKA i Borussia bore se za Perišića

Nikola Vlahović • četvrtak, 28.04.2011.
CSKA i Borussia bore se za Perišića
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvat u redovima Club Bruggea, Ivan Perišić, već se duže vremena nalazi na radaru Borussije Dortmund, međutim, za njega je zainteresiran i CSKA iz Moskve...

Odličnim igrama u redovima belgijskog prvoligaša Ivan Perišić je zainteresirao nekoliko klubova, a do sada su u pregovorima najviše dogurali Borussia Dortmund i CSKA iz Moskve.

Naime, njemački prvoligaš već odavno želi dovesti našeg veznjaka, a u cijeli posao umiješao se i bogati prvoligaš iz Rusije. Za sada nije poznato kojoj je opciji Perišić više sklon, ali su Rusi poznati po tome da im cijena nije bitna kada odluče nekoga dovesti.

Danas se u tamošnjim medijima pojavila informacija da su čelnici Borussije stigli na pregovore u Belgiju s ponudom od četiri milijuna eura. Međutim, ta ponuda je odbijena te se očekuje da klub iz Dortmunda poveća svoju ponudu za još dva milijuna eura.

Ukoliko čelni ljudi Borussije zaista žele dovesti Perišića moraju biti brzi jer je za njega ozbiljno zagrizao i moskovski CSKA. Naime, predstavnici ruskog prvoligaša uživo su gledali našeg veznjaka u prvenstvenom ogledu protiv Standarda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.05.2011. u 10:21
    Bolje prvak Njemačke nego bilo koji ruski klub
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2011. u 16:15
    Slažem se s Himbom
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2011. u 15:31
    Bila bi ludost ic u Rusiju pored ponude iz Njemacke
    Obrisan korisnik