Ostali sportovi

Zagrebačka Mladost obranila naslov

Ante Jukić • petak, 29.04.2011.
Zagrebačka Mladost obranila naslov
Foto: Davor Sajko

Odbojkaši zagrebačke Mladosti novi/stari su prvaci Hrvatske. Branitelji naslova do odlučujuće su pobjede protiv kaštelanskog imenjaka došli nakon pet setova.

Iako je Mladost Kaštela nastupima u prvom dijelu sezone najavila kako bi mogla preuzeti tron, titula odbojkaškog prvaka Hrvatske ipak je ostala na Savi. Zagrepčani su u trećoj utakmici finalne serije Kaštelanima "ukrali" prednost domaćeg parketa, te su potom u srijedu u Domu odbojke na Savi iskoristili meč-loptu i proslavili novi naslov prvaka.

Gosti iz Dalmacije, poljuljani domaćim porazom četiri dana ranije, dvaput su u četvrtoj utakmici nadoknađivali set zaostatka, no to nisu uspjeli iskoristiti kao dodatni impuls u petom setu. Štoviše, Zagrepčani su u odlučujućoj dionici slavili s uvjerljivih 15:7.

Odbojka - Superliga (m), finale doigravanja:

Mladost Zagreb - Mladost Kaštela 3:2 (25:21, 16:25, 25:14, 25:27, 15:7) (3-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.04.2011. u 15:39
    kasnite sa viješću,jer je utakmica odigrana prije dva,tri dana...Uglavnom ne može nitko ništa instituciji kao šta je zagrebačka Mladost..Ova kopija Kaštel Mladost mislila da će pobijedit orginalnu zagrebačku Mladost..Ljudi jedna je Mladost, zagrebačka Mladost..
    Obrisan korisnik