Nogomet

Pamić asistirao, Kerić zabio

Ante Zovko • subota, 07.05.2011.
Pamić asistirao, Kerić zabio
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Andrej Kerić postigao je pogodak za prašku Spartu za pobjedu koja je ostavlja u utrci za naslov. Da stvar bude zanimljivija, mrežu je zatresao protiv svojeg bivšeg kluba.

Praška Sparta vodi neizvjesnu borbu za naslov s Viktorijom iz Plzena koja ima bod više i utakmicu manje (60-59). Sparta je je u 27. kolu ugostila Slovan Liberec i osvojila vitalne bodove pobjedom 3:2.

Sparta je odigrala prvu od dvije uzastopne utakmice na domaćem terenu. Povela je 2:0, Slovan je smanjio na 2:1, a vjerojatno ključni pogodak djelo je Andreja Kerića koji je natrčao na loptu Manuela Pamića.

"Stvarno sam htio pobijediti Slovan. Bila je to posebna utakmica za mene i sretan sam što smo je uspjeli dobiti", rekao je strijelac Kerić nakon utakmice koja mu je bila prva protiv starog kluba. "Sada još možemo razmišljati o naslovu. I ja sam postigao gol? Tim bolje."

"Slovan je igrao dobro, kao i u našim prijašnjim dvobojima. Ali mi smo zakomplicirali sami sebi, primili smo golove praktički iz ničega. Na kraju je na klupi vladala velika nervoza, na terenu još veća. Srećom, uspjeli smo uzeti ta tri boda", dodao je Kerić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!