Košarka

Aris deklasirao Bagarićeve

Ante Zovko • subota, 07.05.2011.
Aris deklasirao Bagarićeve
Foto: Kristijan Komarica

Posljednji polufinalist grčkog prvenstva je Aris trenera Slobodana Subotića. O protivniku Olympiakosa odlučivala je treća utakmica u kojoj je Maroussi deklasiran, a Daliboru Bagariću za utjehu može poslužiti još jedna dobra individualna partija.

Dalibor Bagarić i suigrači mu iz Maroussija potpuno su podbacili u najvažnijoj utakmici sezone. U odlučujućoj utakmici za polufinale prvenstva potonuli su kod Arisa kojeg vodi Slobodan Subotić.

Kako Maroussi nije išlo praktički ništa, prije svega šut, ne čudi konačni rezultat 69:45. Aris je već na poluvremenu izgradio prednost (+18) kakvu ovakav Maroussi nije mogao stići.

Bagarić, najkorisniji igrač osnovnog dijela prvenstva, u svojoj je zadnjoj utakmici sezone upisao deset poena i devet skokova. Za Aris Tapoutos je postigao 12, King isto toliko, a Brown i Winters 11 poena.

Subotićeva momčad u polufinalu ide na Olympiakos, a Panathinaikos će se sudariti s PAOK-om. Samo bi velika senzacija spriječila finale dvaju najvećih klubova, ali borbe vrijedno je i treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Euroligu.

Grčka A-1 liga, četvrtfinale doigravanja:
Aris - Maroussi 69:45 (2-1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!