Nogomet

Smith: "Nikica Jelavić igra sjajno"

Mario Glasnović • ponedjeljak, 09.05.2011.
Smith: "Nikica Jelavić igra sjajno"
Foto: Davor Sajko

Sjajni nastupi Nikice Jelavića u dresu Rangersa ne mogu proći nezapaženo. Hrvatski reprezentativac pruža odlične igre nakon ozljede i jedan je od najzaslužnijih za vodeće mjesto Rangersa u škotskoj ligi. Jelavića je pohvalio i trener momčadi iz Glasgowa, Walter Smith.

Nikica Jelavić otvorio je golijadu Rangersa u susretu protiv Heartsa. Jelavić je vodeći pogodak Rangersa zabio u 23. minuti, a do kraja utakmice momčad iz Glasgowa zabila je još tri pogotka te upisala nova tri boda.

Trener Rangersa Walter Smith zadovoljan je igrom svoje momčadi, a posebno je pohvalio našeg reprezentativca: "On je jako dobar igrač i bili smo jako razočarani kada nam se ozlijedio. U tome trenutku smo ostali i bez Kennyja Millera te Kylea Laffertyja. Bilo je to jako teško razdoblje sezone za nas."

"Jelavić se vratio poslije ozljede i sada igra sjajno, on je napadač koji ima jako dobru završnicu", zadovoljan je Walter Smith našim reprezentativcem. Nikica Jelavić za Rangerse je postigao 14 pogodaka u škotskom Premiershipu, a dodao je još tri pogotka u kupu.

Na pobjedu Rangersa osvrnuo se i bivši BiH reprezentativac Saša Papac: "Bila je to dobra utakmica za nas. Igrali smo dobro kao momčad i pobijedili smo. Bilo je malo nervoze u početku jer se bliži kraj sezone i samo su dvije utakmice pred nama. Svi osjećaju pritisak jer se borimo za naslov, no kada izađemo na teren sve bude u redu."

Dva kola prije kraja prvenstva Rangersi imaju jedan bod više od svojih rivala Celtica. Rangersi u sljedećem kolu čekaju Dundee United, a Celtic će na teško gostovanje kod momčadi Heartsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 19:04
    Jos jedna sjajna procjena hajdukove struke
    Obrisan korisnik