Nogomet

Dramatična završnica slovačkog kupa

Mario Glasnović • ponedjeljak, 09.05.2011.
Dramatična završnica slovačkog kupa
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Momčad Slovana iz Bratislave obranila je naslov pobjednika slovačkog kupa nakon što je u finalu nakon lutrije jedanaesteraca bila uspješnija od Žiline. Momčadi iz Bratislave ovo je peti naslov pobjednika slovačkog kupa.

Finale slovačkog kupa između Slovana iz Bratislave i Žiline završilo pobjedom Slovana nakon dramatične završnice. U regularnom tijeku utakmice rezultat je bio 2:2, a u produžecima smo vidjeli još dva pogotka.

Konačan rezultat završio je bez pobjednika (3:3) pa se pobjednik morao odlučiti nakon jedanaesteraca. Momčad iz glavnog slovačkog grada bila je uspješnija od Žiline i uspjela je i drugu godinu zaredom osvojiti slovački kup.

"Jako smo zadovoljni ovim trofejem. Posebno mi je drago jer sam momčad preuzeo u sredini sezone. No, ne smijemo dugo slaviti jer želimo osvojiti još jedan trofej, slovačku ligu", izjavio je trener Slovana Karel Jarolim.

Nakon 29. kola slovačkoga prvenstva vodeći Slovan iz Bratislave ima bod više od drugoplasirane momčadi Senica i šest bodova više od trećeplasirane Žiline.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!