Nogomet

Villas Boas: "Budućnost vezana za Porto"

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.05.2011.
Villas Boas: "Budućnost vezana za Porto"
Foto: Sandro Donda

Strateg finalista Europske lige Porta, Andre Villas Boas, odgovorio je na sve napise koji ga iduće sezone vide u Engleskoj ili Italiji. 33-godišnji stručnjak i u idućoj će sezoni voditi istu momčad...

Potaknut brojnim glasinama Andre Villas Boas odlučio je održati konferenciju za medije na kojoj je otkrio svoje namjere. Porto će i u iduću sezone startati s istim šefom svlačionice.

"Moja budućnost, kao što sam već ranije isticao, u potpunosti je vezana za Porto. Nisam upoznat da li postoji ijedna službena ponuda za mene, no to me niti ne interesira", kratak je u demantiju medijskih napisa bio Villas Boas.

Klubovi s kojima ga se posljednjih tjedna povezivalo su Chelsea i Liverpool, odnosno Juventus i Roma.

Na njega se u kratkom razgovoru osvrnuo i jednako traženi 24-godišnji ofenzivac Hulk. "Imamo sjajnog trenera koji je uz svoju stručnost odlična osoba. Iako je mlad ima apsolutnu kontrolu nad svim što se događa unutar momčadi. Zna što u kojem trenutku treba reći i učiniti, pravi je autoritet. Suđeno mu je da postane veliko trenersko ime. Ne znam koja je tajna njegova uspjeha, ali znam da je idealna osoba uz koju možete raditi."

Kao i njegov trener i Hulk se susreo s brojnim glasinama o skorašnjem odlasku iz Portugala. "Počašćen sam što sam privukao interes Milana. Riječ je o odličnoj momčadi s fenomenalnom tradicijom, a za mene kao Brazilca to je velika stvar jer su tamo igrali Leonardo, Cafu, Ronaldo i Ronaldinho. Trenutno imam ugovor s Portom i respektiram ga, ovaj se klub prema meni odnosio obiteljski i uvijek ću dati sve od sebe za njegov dobrobit."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 22:47
    zaboravih napomenuti, bilo bi lijepo kada bi netko sa ovog portala napisao jedan kvalitetan tekst o Portu...mislim, ja znam sve detalje ali bilo bi lijepo da i drugi čitatelji i forumaši saznaju više o ovom slavnom klubu koji je ove god osvojio 25. naslov prvaka, sudionici su finala kupa i Europa... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 22:40
    to te ja pitam! ovo što je napravio ove sezone sa portom je nevjerovatno!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 21:14
    volio bi ga vidjeti u Manchester Unitedu kad Fergi ode u zasluženu penziju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 19:42
    strasan trener,barem ono sta sam gledao s villarealom,porto stvarno igra odlican nogomet
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.05.2011. u 17:48
    Strašno je kako taj njegov Porto melje.. Ni pod Mourinho nisu bili tako dobri.. Vidjet ćemo kako će se snaći u ligi prvaka dogodine, i vrijede li zaista te usporedbe s Joseom..
    Obrisan korisnik