Nogomet

Veteran Glasgow Rangersa ne želi u mirovinu

Mario Glasnović • utorak, 17.05.2011.
Veteran Glasgow Rangersa ne želi u mirovinu
Foto: Sandro Donda

Legendarni kapetan škotskog prvaka David Weir opovrgnuo je glasine prema kojima je trebao u mirovinu. 41-godišnji škotski branič želi nastaviti s karijerom, iako bi to značilo odlazak iz Glasgow Rangersa.

Kapetan momčadi i suigrač našeg Nikice Jelavića, David Wier, odlučio je da neće "objesiti kopačke o klin". Veteran škotskog nogometa nada se nastavku svoje nogometne karijere unatoč svojim poznim godinama. Weir je prije nekoliko dana proslavio svoj 41. rođendan.

"Definitivno ću igrati negdje. Ove sezone sam igrao oko 50 utakmica za Rangerse i mislim da ne bih mogao odjednom potpuno prestati igrati nogomet. U sljedećih tjedan ili dva odlučit ću kako i gdje ću nastaviti svoju karijeru", izjavio je David Weir škotskim medijima.

Bivšem igraču Evertona, Heartsa i Falkirka ugovor s Rangersima ističe krajem sezone. Weir priznaje da nije siguran želi li ostati na Ibroxu. "Ne znam što će se dogoditi. Ne mogu reći da želim ostati ovdje jer su se okolnosti promijenile. Klub ima novog vlasnika i novog trenera, a sigurno imaju i nove ideje. Treba pričekati i vidjeti što će se dogoditi. Jednoga dana želim biti trener ili menadžer, ali trenutno se samo želim koncentrirati na igru", zaključio je kapetan Rangersa.

David Weir je ove sezone odigrao čak 53 susreta za momčad iz Glasgowa, u gotovo svim utakmicama igrao je od prve minute. Prošle sezone proglašen je najboljim igračem lige prema izboru škotskih novinara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.05.2011. u 18:18
    ne volim rangerse, ali čovjek stvarno ima srce i živi za nogomet.. trebao bi postati uzor svima, pogotovo onima koji zakorače u 30-te pa odu ''igrati'' u emirate ili u cirkuski mls..
    Obrisan korisnik