Nogomet

Perišić: "Zadnja za Brugge, prvi izbor Borussia"

Borna Rupnik • srijeda, 18.05.2011.
Perišić: "Zadnja za Brugge, prvi izbor Borussia"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić najavio je da definitivno napušta Club Brugge, i to s titulom prvog strijelca belgijske lige u džepu, a član njemačkog prvaka mogao bi postati već do kraja tjedna...

S dva pogotka Gentu Ivan Perišić postao je i peti hrvatski nogometaš na vrhu ljestvice strijelaca prvenstva Belgije. Svoj je učinak zaustavio na 22 ovosezonska prvenstvena gola, ali spomenuta dva bit će ujedno i posljednja u dresu Club Bruggea.

"Odigrao sam svoju zadnju utakmicu za Club Brugge", potvrdio je naš reprezentativac belgijskim medijima. "Nisam zadovoljan što je moj klub osvojio tek četvrto mjesto, no sretan sam s time koliko sam pogodaka postigao", dodao je.

Sljedeća je postaja u njegovoj karijeri po svemu sudeći Bundesliga, i to žuto-crni dres novopečenog prvaka, Borussije iz Dortmunda: "Nakon dvije dobre sezone spreman sam za korak naprijed. A svi znaju da mi je prvi izbor Borussia Dortmund".

"Nadam se da će transfer biti dovršen do nedjelje. Nakon toga se želim usredotočiti na reprezentaciju i poslije napokon otići na odmor", zaključio je Ivan Perišić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2011. u 16:45
    Borussia mi se čini savršena za njega.Mogao bi tamo dobar biti.
    Obrisan korisnik
  • Papa Bear18.05.2011. u 12:33
    On i Iličević su krila Hrvatske repke za sljedećih 5-10 godina.
    Papa Bear