Nogomet

Eduardo: "Protiv Dynama će biti teško"

Ante Zovko • četvrtak, 19.05.2011.
Eduardo: "Protiv Dynama će biti teško"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Propustivši nekoliko posljednjih utakmica, Eduardo da Silva opet je u punom pogonu i spreman za finale Kupa protiv Dynama te posljednju utakmicu prvenstva.

Nakon što je ostao bez Kranjčara, Rakitića i Lakića, Slavenu Biliću sigurno je laknulo kad je tijekom nedavnog posjeta Donjecku naišao na zdravog Eduarda da Silva, jednog od ključnih igrača za nadolazeću utakmicu protiv Gruzije.

Eduardo je propustio nekoliko utakmica Šahtara, ali se vratio za završnicu sezone u kojoj će Šahtar ganjati još jedan trofej, Ukrajinski kup. "Dobro sam. Već sam odradio cijele treninge. Zato mislim da ću biti spreman za subotnju utakmicu", otkrio je za službene stranice ukrajinskog prvaka koji će za vikend pred domaćim navijačima proslaviti naslov prvaka utakmicom protiv Dnipra.

Nedavno je u posjetu dvojici svojih igrača bio i izbornik Bilić. "Sastanak je protekao dobro. Slaven voli posjećivati svoje igrače u klubovima kako bi se uvjerio u njihovo stanje i razgovarao s njihovim trenerima", otkrio je naš reprezentativac klupskoj službi zašto je Bilić bio u Ukrajini.

Nakon Dnipra u subotu, 25. svibnja Šahtar će u finalu Kupa grati protiv kijevskog Dynama. O čemu više razmišlja Eduardo? "Valjda više na finale Kupa. To će sigurno biti teška utakmica. Ali utakmica posljednjeg kola protiv Dnipra jednako je važna."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!