Nogomet

Srna: "Nema slavlja prije finala"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 23.05.2011.
Srna: "Nema slavlja prije finala"
Foto: Kristijan Komarica

Šahtar je osvajanje ukrajinskog prvenstva zaključio "nulom", a kapetan Darijo Srna odmjerava finale Kupa i smatra da je klub pogodio dovođenjem novog Brazilca...

Narančasto-crna momčad naših Darija Srne i Eduarda da Silve već je ranije osigurala naslov prvaka Ukrajine, a posao je i službeno dovršen u posljednjem kolu, uz 0:0 protiv Strinićevog Dnipra.

"Novopridošli Brazilac Dentinho je sjajan dečko. A općenito vrijedi da ako Šahtar nekoga potpiše, znači da se radi o kvalitetnom nogometašu. Siguran sam da će Dentinho biti pravo pojačanje i pomoći klubu ostvariti još značajnih pobjeda u bližoj budućnosti".

"Bila je teška utakmica, a uistinu smo željeli pobijediti kako bismo usrećili svoje navijače. No, na rezultat je vjerojatno imala utjecala i nadolazeća utakmica finala Kupa protiv kijevskog Dynama", izjavio je Šahtarov i hrvatski kapetan Darijo Srna za službene klupske stranice.

"Imali smo dovoljno prilika za pobjedu protiv Dnipra, posebno u drugom dijelu, ali jednostavno ih nismo realizirali. Već razmišljamo o finalu Kupa i pripremamo se za taj dvoboj", dodao je.

Srna je istaknuo da će prave proslave uslijediti tek poslije ogleda sa sastavom u kojem igra još jedan Hrvat, Ognjen Vukojević, i koji će silno željeti zaključiti svoju sezonu osvajanjem barem tog trofeja.

"Nema slavlja prije tog finala, nema dovoljno vremena. Vrlo nam je važno pobijediti Dynamo u Kupu", zaključio je naš reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!