Nogomet

Srna: "Nema tajni, ali sve ovisi o nama"

Borna Rupnik • utorak, 24.05.2011.
Srna: "Nema tajni, ali sve ovisi o nama"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Finale ukrajinskog Kupa imat će snažan hrvatski "štih" jer se sastaju Šahtar i Dynamo iz Kijeva, a kapetan reprezentacije Darijo Srna smatra da je njegova momčad na dobrom putu prema još jednom trofeju...

U srijedu navečer past će odluka o osvajaču Kupa u Ukrajini, a finale će odigrati veliki rivali, Šahtar i Dynamo. I jedni i drugi imaju hrvatske nogometaše u sastavu - Darija Srnu, Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića - a Šahtarov kapetan Srna najavio je taj dvoboj.

"Razgovarao sam i s Ognjenom Vukojevićem. Znamo sve o Dynamu, a oni znaju sve o Šahtaru. Mislim da među nama nema tajni".

"Imamo velik motiv i pokušat ćemo se osvetiti Dynamu za posljednji poraz u prvenstvu. Ali očekujemo tešku utakmicu jer je Dynamo sjajna momčad koja pod Seminovim vodstvom postiže dobre rezultate", izjavio je za službene klupske stranice.

Ipak, uvjeren je da je Šahtar biti taj koji može i treba voditi glavnu riječ na terenu: "Sve ovisi o nama. Moramo izbjeći pogreške, pogotovo one koje smo činili u Kijevu, te pružiti dobru partiju i uz dužno poštovanje Dynamu pokazati svoj karakter i snagu".

"Očekujemo i kvalitetno suđenje. Spremni smo", dodao je.

Šahtaru će dodatni motiv biti i obilježavanje 75. godišnjice kluba, dok će se Dynamo pokušati domoći domaćeg trofeja. Šahtar je, naime, uzeo naslov prvaka. "Šahtar uvijek želi sve trofeje. Pokušat ćemo osvojiti i ovaj, za svoje navijače, trenera i predsjednika. Cijelu sezonu marljivo radimo kako bismo osvajali naslove", zaključio je Darijo Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!