Nogomet

Vidića ne brinu moguća simuliranja

Ante Zovko • četvrtak, 26.05.2011.
Vidića ne brinu moguća simuliranja

Kapetan Manchester Uniteda očekuje od Barceloninih igrača simuliranja i provokacije kao u polufinalu, ali kaže da to na njega i suigrače neće utjecati.

Nemanja Vidić kao kapetan će povesti momčad Manchester Uniteda po četvrti naslov europskog prvaka. Igrač sezone u izboru Premiershipa najviše je vremena posvetio razlikama u mentalitetu dviju momčadi. To se prije svega odnosi na simuliranja i odnos sa sucem.

"Moramo se koncentrirati. U tom slučaju neće biti teško nositi se sa stvarima za koje znamo da će ih biti. Njihovi igrači imaju drugačiji mentalitet u odnosu na naš. Ali neće biti problem nositi se s tim. Oni će možda raditi neke stvari i više se svađati nego što bi trebali, ali to neće utjecati na nas."

Dva polufinalna susreta između Barcelone i Real Madrida uvelike su obilježile kontroverze koje imaju manje veze s nogometom, prije svega simuliranja.

"Tako se danas igra. Nije to samo slučaj kod Barcelone, Real Madrid je radio iste stvari. Na utakmicama diljem Europe igrači različitih momčadi rade to isto. U polufinalu je sve to bilo preuveličano", mišljenja je stoper Uniteda.

Zbog udarca Vidića Didier Drogba je u finalu 2008. zaradio crveni karton. Vidić i u tome vidi važnu lekciju kako ostati hladnokrvan.

"Bilo je to moje prvo finale i mnogo se toga događalo. Naučio sam lekciju i siguran da ćemo se svi mi znati ovaj put znati ponašati kako spada."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Cholo28.05.2011. u 17:53
    "Tako se danas igra. Nije to samo slučaj kod Barcelone, Real Madrid je radio iste stvari. Na utakmicama diljem Europe igrači različitih momčadi rade to isto. U polufinalu je sve to bilo preuveličano" E Vidiću svaka ti čast...
    Cholo
  • Obrisan korisnik28.05.2011. u 16:14
    "Tako se danas igra. Nije to samo slučaj kod Barcelone, Real Madrid je radio iste stvari. Na utakmicama diljem Europe igrači različitih momčadi rade to isto. U polufinalu je sve to bilo preuveličano". Tko te uopće pitao išta vezano za Real Madrid???
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.05.2011. u 16:03
    i u čemu je problem? mislim da je vidić dovoljno dugo u unitedu da ima otočki mentalitet i da općenito zna kakav mentalitet je na otoku.
    Obrisan korisnik
  • ivos26.05.2011. u 15:09
    "Drugačiji mentalitet nego naš" kaže jedan Srbin, mislim stvarno
    ivos