Nogomet

Scholes: "Svi želimo igrati poput Barce"

Borna Rupnik • petak, 27.05.2011.
Scholes: "Svi želimo igrati poput Barce"

Iskusni Paul Scholes odao je priznanje Barceloni uoči finala Lige prvaka, no ističe da će upravo zbog svega što danas Barcelona predstavlja biti poseban užitak uspije li Manchester United pobijediti...

U reprizi finala iz 2009. godine, Barcelona i Manchester United odlučivat će o vlasniku trofeja namijenjenog pobjedniku Lige prvaka. Jedna od uzdanica Alexa Fergusona je i veteran Paul Scholes, koji je u Rimu ušao kao zamjena.

"Nema sumnje da su u finalu dvije najbolje momčadi. Svi mi želimo izgledati poput Barcelone i igrati poput Barcelone. Zato nam je Barcelona konačni izazov", izjavio je 36-godišnji Englez dan prije velikog okršaja na Wembleyju.

Dodatni će motiv Crvenim vragovima biti upravo poraz iz rimskog dvoboja: "Odlučni smo pobrinuti se da nam se tako nešto ne ponovi. Ta nam večer nije bila lijepa, a ljeto poslije trajalo je jako dugo. Ovoga smo puta spremni barem ih napasti".

"Naša igra povremeno može biti jednako dobra poput njihove. Imamo i mi svojih kvaliteta. Zato ćemo i mi krenuti naprijed, pokušati zabiti te vjerujem da nitko nije mogao ni poželjeti veće ili bolje finale", zaključio je Paul Scholes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2011. u 19:51
    Ma kakve alibi izjave - izjave ljudi koji su svjesni svojih mogućnosti i kvaliteta, ali isto tako i protivnikovih. Jedan od najvećih umova svih vremena, Sokrates, izjavio je "Ja znam da ništa ne znam," time potičući na dokazivanje - kako sebe tako i drugoga. Mislim da će ovo biti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2011. u 18:30
    Alibi izjave.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2011. u 17:21
    Scholes: Svi želimo igrati poput Barcelone. Xavi: Manchester kao primjer. Kako je lijepo vidjeti finale LP-a sa gospodskim klubovima u kojima trener i igrači jedni drugima iskazuju poštovanje. Nakon raznoraznih showmana i umišljenih igračkih veličina, ovakvi tekstovu mi savršeno legnu.
    Obrisan korisnik