Nogomet

Coentrao: "Iz Benfice jedino zbog Reala"

Borna Rupnik • subota, 28.05.2011.
Coentrao: "Iz Benfice jedino zbog Reala"
Foto: EPA

Fabio Coentrao jedan je od najtraženijih bočnih igrača na nogometnom tržištu, a portugalski si je nogometaš kao cilj ljetnog prijelaznog roka postavio Real Madrid...

Hoće li se Fabio Coentrao i njegova Benfica napokon rastati pitanje je koje se postavlja tijekom nekoliko posljednjih prijelaznih rokova. 23-godišnji Portugalac istaknuo se na Svjetskom prvenstvu 2010. godine i postao meta brojnih europskih velikana.

Ipak, ostao je još godinu dana u Benfici te smatra da je ovoga ljeta došlo vrijeme za odlazak. Pritom nije skrivao koji klub vidio kao najpoželjnije, možda i jedino moguće odredište.

"Još sam uvijek igrač Benfice, no moja je želja potpisati za Real Madrid. Već sam razgovarao sa svojim sunarodnjacima, Cristianom Ronaldom, Pepeom i Ricardom Carvalhom o tome", priznao je Fabio Coentrao.

U Real Madridu bi ga trenirao i portugalski trener, Jose Mourinho, te dodaje: "Radi se o najboljem klubu na svijetu. Jedino bih zbog Real Madrida napustio Benficu".

"U Realu igraju najbolji nogometaši svijeta. Ništa još nije definirano, ali nadam se da će transfer biti obavljen. Benfica shvaća moju odluku i nadam se da će dobro proći u poslu, pomoći ću joj u tome. Bit ću im zahvalan cijeli život puste li me u Real Madrid", zaključio je portugalski nogometaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • redscro28.05.2011. u 19:08
    A gdje bi ti sinko igrao u Realu? Umjesto Marcela? Sorry, nisi bolji, a ako ti je cilj u karijeri biti backup igrač, onda idi u Real, nema problema, samo oni su spremni iskrcati tolike novce za igrača koji igra na poziciji na kojoj već imaju jednog od najboljih bekova svijeta.
    redscro
  • Obrisan korisnik28.05.2011. u 17:43
    cassilas , ramos , marcello , pepe , carvaho , alonso , khedira , ozil , di maria , ronaldo , benzemadudek ( ili koji mladi golman ) , arbeloa , contreao , albiol , dva turcina , diarra , pedro leon , canales , higuain , calejon , adebayor , gago , granero , kaka ...planiraju jos koga dovest... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.05.2011. u 17:25
    obožavam ovaj odnos igrača prema svojim klubovima u portugalu i obratno. primjer svima u svijetu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.05.2011. u 16:44
    ići će u real jer ima istog agenta ko i Mou (mendes), a kao što znamo Mourinho uvjek dovodi igrače od svog meneđera (carvalho, quaresma, fereria, di maria)...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.05.2011. u 15:20
    Definitivno nije bolji igrač od Marcela koji je strašno napredovao obrambeno, a napadački je najbolji lijevi bek svijeta. No Coentrao bi dobro došao, sezona je duga, a on može potpuno pokriti lijevu stranu.
    Obrisan korisnik