Nogomet

Prosinečki: "Ne želim izvući Hajduk"

Borna Rupnik • utorak, 31.05.2011.
Prosinečki: "Ne želim izvući Hajduk"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki završio je svoju prvu polusezonu na klupi Crvene zvezde. Razloga za zadovoljstvo ima, kaže, a pogledao je i prema budućnosti...

Crvena zvezda nije uspjela u proljetnom dijelu prvenstva Srbije preskočiti Partizan. Još je jedan naslov prvaka završio u vitrinama njihovog najvećeg rivala, što je prokomentirao i Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, bivši hrvatski reprezentativac i pomoćnik Slavena Bilića u stožeru hrvatske nacionalne selekcije.

"Znam da je Crvena zvezda navikla osvajati trofeje. Bio sam dio toga i nikome nije svejedno što je Partizan prvi. Ali i znamo da ćemo učiniti sve kako bismo iduće sezone osvojili titulu. Da ne mislim tako već bih bio otišao", izjavio je za srpske medije.

"Općenito i jesam i nisam zadovoljan. Imali smo svoju priliku za osvajanje naslova, igrali odlično, no poslije utakmice s Partizanom smo pali. Uz osvajanje trofeja cilj nam je ulazak u Europsku ligu", dodao je.

A na putu prema ostvarenju tog europskog cilja Crvenoj zvezdi mogao bi se naći i splitski Hajduk, u trećem pretkolu.

"Ne želim izvući Hajduk u ždrijebu. Ne zato što je Hajduk bolji, nego zato što nam ne treba takva utakmica", jasno je poručio Robert Prosinečki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 16:57
    Imaš pravo care... malo sam se zanio :) Ali morao sam se negdje ispuhati :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 16:51
    http://www.youtube.com/watch?v=p501U_4HO3k
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 16:01
    Vrlo dobro znam šta znače tri prsta, niti mi kao takvi smetaju. Uostalom, ustaše su svojevremeno zakletvu radili sa tri prsta uz srce... tako da ta tri prsta nisu nužno niti provokacija nas Hrvata, niti bilo kakva uvreda... ALI Mene kao Hrvata, tri visoko podignuta prsta uperena prema Delijama... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 13:45
    Pa je li ti uopće znaš šta znače 3 prsta? Za mene je jadan jer je otišao u klub gdje navijači skoro svaku utakmicu pivaju četničke pisme, heroji su im Arkan, Mladić, Karadžić i ostali monstrumi, gdje navijači svako malo pivaju Nož, Žica... 3 prsta nemaju veze sa tim..
    Obrisan korisnik
  • Mihalj31.05.2011. u 13:01
    čovjek je to već napravio tj. nedavno pozdravio delije s tri prsta
    Mihalj