Nogomet

Evra: "Ne bojimo se, želimo opet Barcu"

Borna Rupnik • utorak, 31.05.2011.
Evra: "Ne bojimo se, želimo opet Barcu"

Iako Manchester United u finalu Lige prvaka protiv razigrane Barcelone nije mogao gotovo ništa, Patrice Evra ne odustaje od namjere da Crveni vragovi ponovno pokušaju svladati Katalonce...

Ovogodišnje izdanje Lige prvaka okončano je velikim trijumfom Barcelone. Na Wembleyju je pao i Manchester United (3:1), u impresivnoj demonstraciji moći nogometne družine pod vodstvom Josepa Guardiole, ali na Old Traffordu se već nadaju novoj prilici za uzvrat.

"Manchester United nikad ne umire. Ne bojimo se, želimo još jednom ući u finale Lige prvaka i ponovno igrati protiv Barcelone", najavio je francuski branič Patrice Evra, koji ističe da je usprkos tom porazu Manchester United ove sezone odradio dobar posao.

"Sezona nije bila sjajna jer nismo osvojili Ligu prvaka, ali bila je dobra. Uzeli smo englesko prvenstvo, a uzet ćemo ga opet i naredne godine. Ali pobrinut ćemo se da sljedeće godine osvojimo i Ligu prvaka", dodao je.

Manchester United je ostao korak prekratak i 2009. godine, kada je u rimskom finalu također bila bolja Guardiolina Barcelona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.06.2011. u 21:19
    e moj evra, bez lopte u nogama teško je pobijedit bilo koga a pogotovo onakvu barcelonu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 21:33
    Pojačaće se Manchester to je sigurno , samo sumnjam da će to biti dosta , kao i to da će i slijedeće sezone dogurati do finala , jer pojačavaju se i drugi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 21:24
    ko ronaldo :P hihihi
    Obrisan korisnik
  • Mihalj31.05.2011. u 16:08
    šta ste se svi uzbudili? što je čovjek krivo rekao, izgubio je 2 put od barce i želi ih pobijedit, da je po nekima ovdje bilo bi mu najbolje da pogne glavu i zabrije si da to nemre nikad učiniti jel tako
    Mihalj
  • Obrisan korisnik31.05.2011. u 14:39
    evra sinko nes ti vise vidit finala LP
    Obrisan korisnik