Nogomet

Lukaku ide na Otok zbog Lige prvaka

Ante Zovko • srijeda, 01.06.2011.
Lukaku ide na Otok zbog Lige prvaka
Foto: EPA

Mladi napadač Anderlechta najavio je kako će sljedećeg tjedna odlučiti o svojem novom klubu - jednom engleskom koji će igrati Ligu prvaka.

19-godišnjaka Romelua Lukakua mnogi bi europski velikani voljeli vidjeti u svojim redovima, a od sljedećeg tjedna to bi mogla biti stvarnost za jedan engleski klub.

Lukaku je prvo otkrio kad bi sve trebalo biti poznato: "Volio bih riješiti svoju budućnost do sljedećeg ponedjeljka. Dan poslije počinju mi ispiti na fakultetu i ne želim se ničim drugim zamarati."

A onda je ponudio nešto zanimljiviju informaciju: "Ići ću u jedan od dva ili tri najbolja kluba u Engleskoj - ili ću ostati u Anderlechtu. Želim otići jer želim zabijati golove na stadionima na kojima je 50.000 ljudi i igrati u Ligi prvaka."

Iako su izravan plasman u Ligu prvaka osigurali Manchester United, Chelsea i Manchester City, čini se kako će Lukaku golove zabijati u dresu kluba iz Londona.

Naime, Chelsea pregovara s Gentom oko Kevina de Bruynea kojeg bi rado prvo posudili Anderlechtu na kaljenje, što bi mogao biti dio posla s Lukakuovim transferom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.06.2011. u 23:11
    zadnj put kada sam ja provijerio nemoras ici na "otok" da bi igrao ligu prvaka,uostalom,njega se kao i modrica svake godine seljaka po klubovima a perisic je ono zabio samo 20 golova vise od njega,ja sam ga vise puta gledao,nista posebno,nista ekstra,hrpa misica bez mozga...idealno za... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.06.2011. u 22:56
    mislim da ne može imati 16 godina cijeli život,iako me nebi začudilo da on 16. rođendan slavi već 10. put
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.06.2011. u 20:59
    Meni izglda kao da ima najmanje 25 godina. I veoma precijenjen igrac .Dokaz tome je da im je Perisic pokazao kako se igra fudbal u Belgiji .Ali on je kao novi Drogba, kao.
    Obrisan korisnik
  • Weasley01.06.2011. u 20:19
    dečko ima 18 godina (13.5.1993.), išao sam provjeriti jer znam da je imao 17 prošle godine...
    Weasley
  • Obrisan korisnik01.06.2011. u 19:30
    ti si zrel za city da odes tamo koju god da propadnes pa se prestanes bahatit
    Obrisan korisnik