Nogomet

Falcao: "Žele me Arsenal i Tottenham"

Nikola Vlahović • petak, 10.06.2011.
Falcao: "Žele me Arsenal i Tottenham"
Foto: EPA

Sjajni napadač Porta, Falcao, otkrio je da bi volio preseliti u Premiership te da ga dva kluba iz Engleske prate već neko vrijeme...

Ubojiti napadač Porta, Falcao, iza sebe ima fenomenalnu sezonu i mnogi se europski velikani raspituju za njegove usluge, a čini se da su najviše zagrizli Arsenal i Tottenham.

Falcao je priznao da mu godi interes velikih klubova te da bi volio otići u Premiership: "Vjerujem da sam se dovoljno razvio i da bih mogao igrati u Premiershipu. Znam da me već neko vrijeme žele Arsenal i Tottenham, upoznat sam s njihovim interesom".

Međutim, Falcao se dogovorio s upravom kluba da potpiše novi ugovor po kojem će napustiti Porto samo ako netko ponudi 25 milijuna eura. "Imam nekoliko ponuda, ali ako ostanem u Portu neću biti nimalo razočaran", dodao je Falcao.

Kolumbijac je ove sezone u portugalskom prvenstvu i kupu ukupno zabio 19 golova, a u Europskoj ligi je u 16 utakmica protivničku mrežu zatresao čak 18 puta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom10.06.2011. u 20:55
    A od normalnih klubova?
    The Phantom
  • Obrisan korisnik10.06.2011. u 14:38
    Haha koji komentari, a vidi se da nitko od ovih nije pogledao utakmicu Arsenala, vjerojatno utakmicu nogometa općenito. A Falcao vridi 25 mil.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2011. u 12:50
    prestar je on za arsenal,a tottenham nema novaca za njega i ima svejtsku klasu u napadu sa pavljučenkom i crouchom kojima maradona nije do koljena(nadam se da ce te shvatit da je to sarkazam)!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2011. u 10:58
    nemoj ići u arsenal propast ćes kao i chamakh, porto je plafon za tebe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2011. u 10:47
    wengeru se zalomilo kad je čitao članak o falcau.. umjesto 25, mislio je da piše 15 godina..
    Obrisan korisnik