Košarka

Tomas i Radošević pod znakom pitanja

Borna Rupnik • utorak, 14.06.2011.
Tomas i Radošević pod znakom pitanja
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski košarkaški izborni Josip Vranković pod posebnim povećalom prati zdravstveno stanje dvojice svojih igrača, kojima ozljede prijete nastupu na Europskom prvenstvu...

Marko Tomas i Leon Radošević, kandidati izbornika Josipa Vrankovića za nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu koje će biti održano u Litvi, imaju problema s ozljedama koje bi se mogle pokazati dovoljno ozbiljnima da im onemoguće put s nacionalnom selekcijom.

Branič turskog Fenerbahčea muku muči s petom, a ozljedu vuče već neko vrijeme. S obzirom da tamošnje prvenstvo još nije gotovo, nije poznato hoće li ga klupski liječnici tek uputiti na operativni zahvat ili će primijeniti neku konzervativniju terapiju.

Centar zagrebačke Cibone zaigrao je u talijanskom Trevisu kako bi se predstavio nekim izaslanicima NBA momčadi, no tamo je zaradio ozljedu skočnog zgloba. Težina ozljede zasad nije precizirana, pa tako nema ni potvrde o puknuću kosti, no svakako ga čeka oporavak prije potencijalnog nastupa u Litvi.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu, koje počinje 31. kolovoza, zaigrati protiv Grčke, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i jednog kvalifikanta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2011. u 23:39
    SAMO DA TOMAS IGRA! VAZAN JE!!!
    Obrisan korisnik
  • Master Yoda14.06.2011. u 16:26
    iskreno i ja sam to mislio ali nakon šta je čovjek preuzeo cibonu podigao ih je iz samog dna i sve mi se više sviđa kao izbornik.on je još mlad čovjek i treba mu dat podršku prije eura u litvi
    Master Yoda
  • LeBronWade14.06.2011. u 15:49
    "Hrvatski košarkaški izborni" - k
    LeBronWade