Košarka

Objavljeni popisi Francuske i Srbije

Borna Rupnik • četvrtak, 16.06.2011.
Objavljeni popisi Francuske i Srbije
Foto: Ivan Lacković

Košarkaški izbornici Francuske i Srbije objavili su preliminarne popise igrača na koje će računati u pripremama za nastup na Europskom prvenstvu u Litvi ovoga ljeta....

Izbornik reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je popis od 19 imena koja konkuriraju za odlazak na europsku smotru koje počinje krajem kolovoza u Litvi.

Među njima su dvojica debitanata, Marko Čakarević i Milovan Raković.

Isto je učinio i francuski izbornik Vincent Collet, no on je odmah odredio na kojih 12 igrača računa za Litvu, odnosno tko će imati ulogu zamjene ukoliko se netko od prvotimaca ozlijedi.

"Želio sam odmah riješiti sve dileme. Nadahnuti smo španjolskim uspjesima i lakše ćemo početi s pripremama, a pokriveni smo u slučaju nekih problema", rekao je Collet.

Popis košarkaške reprezentacije Srbije:
Miloš Teodosić, Stefan Marković, Aleksandar Rašić, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Ivan Paunić, Dragan Milosavljević, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Marko Čakarević, Duško Savanović, Novica Veličković, Milan Mačvan, Ivan Radenović, Milovan Raković, Boban Marjanović, Kosta Perović, Nenad Krstić i Miroslav Raduljica.

Popis košarkaške reprezentacije Francuske:
Antoine Diot, Tony Parker, Nicolas Batum, Yannick Bokolo, Nando De Colo, Mickaël Gélabale, Mickaël Pietrus, Boris Diaw, Joakim Noah, Florent Pietrus, Ali Traore i Ronny Turiaf. (Zamjene: Andrew Albicy, Charles Lombahe-Kahudi, Fabien Causeur i Kevin Seraphin.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2011. u 12:21
    ma ništa od njih, nema tu kemije...opet ce se forsirati te ce završiti kao 7. u Europi, prvi po skokovima, ali sa 30% šuta
    Obrisan korisnik
  • ivos17.06.2011. u 10:19
    Nego o kakvoj zabrani ti pričaš čijoj zabrani? Jedino mi pada na pamet lockout jer drugih zabrana nema
    ivos
  • Obrisan korisnik16.06.2011. u 21:44
    Sta pricas ti?! To sto sam ja pisao o igranju za reprezentaciju nema veze sa lockoutom...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2011. u 18:32
    francuzi su misterija,imaju vrhunske igrače a nikad ništa nisu napravili
    Obrisan korisnik
  • ivos16.06.2011. u 15:52
    Nije istina za reprezentaciju mogu i trenirati i igrati jer lockout se odnosi samo na NBA, NBA pošto ih ne plaća zbog lockouta ne može im zabraniti igrati za reprezentaciju
    ivos