Nogomet

Galatasaray pregovara s trojcem Atletica

Mario Glasnović • petak, 17.06.2011.
Galatasaray pregovara s trojcem Atletica
Foto: EPA

Galatasaray ovog ljeta namjerava pojačati svoje redove. U turskom klubu priznali su kako pregovaraju s čak trojicom igrača Atletico Madrida, a u igri za dolazak u Istanbul je i jedan veznjak Intera.

Predsjednik Galatasaraya Unai Aysal započeo je pregovore s predsjednikom madridskog Atletica Enriqueom Cerezom. Turci u svojim redovima žele vidjeti trojicu prvotimaca Atletica, na meti Galatasaraya su Diego Forlan, Jose Antonio Reyes i Tomaš Ujfaluši.

"Započeli smo pregovore s Atleticom oko transfera trojice nogometaša, Diega Forlana, Josea Antonija Reyesa i Tomaša Ujfalušija. Javnost će biti upoznata sa razvojem i napretkom situacije", stoji u službenoj izjavi turskog kluba.

Osim spomenutih igrača, Turci su zainteresirani i za Interovog veznjaka Sulleyja Muntarija. Zastupnik ganskog reprezentativca Frank Schreier medijima je potvrdio informaciju: "Galatasaray je dao sjajnu ponudu i razmišljamo o njoj. Postoje dobre šanse da Muntari zaigra u Turskoj sljedeće sezone."

Turski mediji također navode da je Galatasaray na korak do dovođenja urugvajskog vratara Fernanda Muslere, koji posljednje četiri godine čuva mrežu rimskog Lazija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • johnny00817.06.2011. u 22:42
    ako turci ovo uspiju, svaka im cast
    johnny008
  • ElKun1017.06.2011. u 11:05
    Dobar plan, samo je pitanje koliko su spremni odriješiti kesu, za Atleticov trojac će morati dati oko 30 milja eura.
    ElKun10
  • Ivo.Sanader17.06.2011. u 10:35
    Muslera, Muntari, Reyes, Ujfaluši...dobar plan za pojačanja...
    Ivo.Sanader
  • randy marsh17.06.2011. u 10:13
    Forlan u Galati? Teško...
    randy marsh