Nogomet

Lukaku pred odlaskom u Premiership

Nikola Vlahović • subota, 18.06.2011.
Lukaku pred odlaskom u Premiership
Foto: Kristijan Komarica

Robusni napadač Anderlechta, Romelu Lukaku, već je duže vremena zanimljiv Chelseaju, a iz belgijskog kluba su priznali da su u pregovorima...

Direktor belgijskog prvoligaša, Herman van Holsbeeck, priznao je da su započeli pregovori s Romanom Abramovičem oko prodaje njihovog najboljeg napadača, Lukakua.

Naime, Van Holsbeeck je posjetio London gdje je razgovarao s Abramovičem, međutim, robusnog napadača navodno žele još Arsenal, Manchester City i Tottenham.

Zbog toga je direktor Anderlechta i naglasio da ima dosta upita za napadača: "Chelsea se javio i obavili smo razgovore, međutim, našeg napadača žele i ostali klubovi".

Gdje će Lukaku nastaviti karijeru još nije poznato, međutim, teško je očekivati da će i iduće sezone nositi dres Anderlechta.

"Ispred nas su novi razgovori i sve bi moglo biti riješeno za pola sata, ali bi moglo trajati i do zadnjeg dana prijelaznog roka", zaključio je Van Holsbeeck.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Ronaldo918.06.2011. u 11:09
    na neki nacin se slažem,al na neki baš i ne,jer on ima 18 godina ne možeš nešto spektakularno ocekivat od njega,na jednog Neymara svi svršavaju a on isto tak ne radi ništa spektakularno na terenu,gledo sam par utakmica Brazila i nije pokazao apsolutno ništa,ima brzinu i taj neki trzaj ali to je... [više na forumu]
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik18.06.2011. u 10:01
    Uz Bendtnera,Carolla i jos par napadaca najprecenjeni igrac danasnjice.Nevjerovatno je koliko mediji uticu na transvere . Previse buke oko relativno slabih igraca .
    Obrisan korisnik