Nogomet

Celtic produžio s menadžerom

Branimir Markota • utorak, 21.06.2011.
Celtic produžio s menadžerom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iako su im još uvijek svježe rane nakon tijesno izgubljenog prvenstva od omraženih im Rangersa, čelnici Celtica polako se pripremaju za nadolazeću sezonu. Prvi korak ka blistavijoj sutrašnjici je ostanak menadžera Neila Lennona koji je i prošle sezone bio za kormilom katolika.

Iako im je njihov zaštitni znak, djetelina s četiri lista sve manje sklon, te već tri sezone za redom gledaju u leđa Rangersima, nogometaše Celtica će u novu sezonu povesti isti menadžer koji ih je vodio i prošle sezone.

Bivši igrač i kapetan Celtica, te bivši sjevernoirski reprezentativac, Neil Lennon dobio je još jednu priliku na klupi Celtica. Lennon i Celtic su potpisali jednogodišnji ugovor na obostrano zadovoljstvo. Lennon je imao veliku podršku javnosti i navijača, posebno nakon što je sa svojom momčadi uvjerljivo osvojio Škotski kup, te je tako kupio i povjerenje čelnika kluba.

Lennon se s ushićenjem obratio svim poklonicima Celtica na njihovoj službenoj stranici: "Apsolutno sam oduševljen što sam potpisao novi ugovor s klubom. Deset sjajnih godina sam proveo sa Celticom i nadam se da ću još mnoge. Učinit ću sve što je u mojim mogućnostima da podarimo što više uspjeha našim navijačima."

Celticovi čelnici na čelu s predsjednikom Johnom Reidom podržali su Lennona: "Vrlo smo zadovoljni što smo potpisali ugovor s Neilom. On se pokazao kao talentiran menadžer i sretni smo što ga imamo. Već više od desetljeća Lennon je pokazao predanost i posvećenost Celticu. Prošla sezona je bila posebno teška za njega, ali on je prošao kroz nju s ogromnim kreditom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markoli25.06.2011. u 23:03
    one neil lennon
    markoli