Nogomet

Srna: "Alan Patrick je sjajan igrač"

Mario Glasnović • nedjelja, 26.06.2011.
Srna: "Alan Patrick je sjajan igrač"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kapetan hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, nalazi se na pripremama sa Šahtarom u Austriji. Hrvatski reprezentativac otkrio je što očekuje od priprema za sljedeću sezonu, a osvrnuo se i na novo pojačanje Šahtara koje dolazi iz Santosa.

Momčad Šahtara u subotu je odigrala prijateljsku utakmicu s austrijskim prvoligašem Wacker Innsbruckom. Rudari su golovima Selezneva i Coste slavili u prijateljskoj utakmici. Darijo Srna odigrao je prvo poluvrijeme za ukrajinske prvake dok Eduardo da Silva nije nastupio u ovoj utakmici.

"Pripreme u Austriji su prije svega namijenjene za fizičku pripremu da bismo se što bolje pripremili za utakmicu Superkupa. Vrlo je važno da budemo maksimalno spremni i da uz izostanak ozljeda dobijemo samopouzdanje. Iako smo zadovoljni pobjedom u ovoj utakmici, rezultat za nas nije prevažan", rekao je Srna za službenu stranicu Šahtara.

Vezane vijesti

Srna se također požalio na suđenje u utakmici koje nije bilo pravedno, iako se radilo o prijateljskoj utakmici . Komentirao je i novo pojačanje Šahtara, mladog brazilskog veznjaka Alana Patricka koji je za četiri milijuna eura došao iz Santosa.

"Alan Patrick je sjajan igrač. Već je počeo trenirati. Svi znamo da je iznimno talentiran i uvjereni smo da će nam pomoći u sljedećoj sezoni. Također mi je jako drago da se Seleznov vratio i da je postigao pogodak. Nadam se da će njegovi nastupi u Šahtaru biti približno dobri kao oni u Dnipru", zaključio je Darijo Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!