Nogomet

Srna strijelac u pobjedi Šahtara

Mario Glasnović • ponedjeljak, 27.06.2011.
Srna strijelac u pobjedi Šahtara
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Darijo Srna postigao je treći pogodak za Šahtar u pobjedi svog kluba protiv Austrije iz Beča. Ukrajinci su u prijateljskoj utakmici bili bolji od Austrijanaca s 3:1.

Ukrajinski prvak nalazi se na pripremama u Austriji. Momčad Šahtara u nedjelju je odigrala prijateljski susret s bečkom Austrijom u kojoj su pobijedili rezultatom 3:1. Posljednji pogodak za Rudare postigao je Darijo Srna.

Šahtar je poveo u 20. minuti kada je Teixeira sjajno uposlio Mkhitaryana koji dovodi svoju momčad u vodstvo. Tri minute kasnije Ukrajinci su udvostručili vodstvo. Douglas Costa uputio je centaršut, a za 2:0 je pogodio Adriano.

Austrijanci su smanjili u 59. minuti preko Marka Stankovića koji je udarcem iz daljine pogodio mrežu vratara Rybke. Konačnih 3:1 postavio je naš Darijo Srna koji je pogodio iz slobodnog udarca pet minuta prije kraja susreta.

Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar u kojoj nije bilo Eduarda da Silve, a dodajmo da je u redovima Austrije cijelu utakmicu odigrao bivši stoper Slaven Belupa, Kaja Rogulj.

Prijateljska utakmica:
Austria Beč-Šahtar 1:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!