Nogomet

Branič Milana u Sportingu

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.06.2011.
Branič Milana u Sportingu

Lisabonski Sporting objavio je na svojoj službenoj stranici kako je u svoje redove doveo dosadašnjeg braniča Milana, Oguchija Onyewu...

29-godišnji reprezentativac SAD-a iduće će tri godine nositi dres Sportinga. Sada već bivši defenzivac Milana u Italiju je otišao 2009. godine, a posljednju je polusezonu proveo na posudbi u Twenteu.

"Ovo je klub s velikom povijesti, ali i velikim ambicijama. Želim pomoći Sportingu da postane prvak. Moj period u Milanu imao je uspone i padove, ali tome je sada došao kraj. Želim obnoviti karijeru i moj novi klub je idealno mjesto za tako nešto", poručio je Onyewu na svom predstavljanju.

Ovim potpisom reprezentativni branič SAD-a postao je šesto ovoljetno pojačanje Sportinga. Ranije su u klub pristigli Andre Carrillo, Alberto Rodriguez, Ricky van Wolfswinkel, Stijn Schaars i Santiago Arias.

Dovršivši ovaj prelazak, sportski direktor portugalskog kluba najavio je još jedan dolazak. Riječ je o defenzivnom veznjaku Grenoblea Atili Turanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • IanZG29.06.2011. u 12:52
    van Wolfswinkel i Onyewu su jako dobri igrači, sigurno će pojačati momčad, a i ovi ostali (koliko znam za njih) su vrlo solidni... Drago mi je da se trude podići momčad iz prosjeka.
    IanZG
  • Obrisan korisnik29.06.2011. u 11:01
    diže se sporting,bit će jaki ove sezone pogotovo jer ih preuzeo domingues
    Obrisan korisnik