Ostali sportovi

Jarloni propustio prvu priliku za OI

Sportnet • četvrtak, 30.06.2011.
Jarloni propustio prvu priliku za OI

Prvog dana svjetskih olimpijskih taekwondo kvalifikacija u glavnom gradu Azerbajdžana nastupio je Kninjanin Stipe Jarloni u kategoriji do 58 kilograma. Izvrsne borbe i tri pobjede nažalost nisu bile dovoljne za plasman na olimpijske igre jer ga je u četvrtfinalu zaustavio Egipćanin Tamer Bayoumi...

Stipe Jarloni je u borbu za London krenuo izvrsno, svladao Rumunja Amzoiua, Danca Reyesa te drugog nositelja Yanga Chen Weia iz Kineskog Tajpeha. U borbi za polufinale kojom bi došao na korak do Londona poražen je tek na zlatni bod nakon neriješenog ishoda u regularne tri runde.

Ovom je izvedbom Jarloni dokazao da za njega ima mjesta na Igrama, ali će svoju priliku za popravni ispit trebati čekati nekoliko mjeseci do europskih kvalifikacija u Kazanu gdje je put kudikamo lakši jer nema boraca iz Koreje, Kine, Kineskog Tajpeha, Irana ili Azerbajdžana.

Vezane vijesti

U petak na borilište izlazi srebrni sa posljednjeg Europskog prvenstva Filip Grgić u kategoriji do 68 kilograma u kojoj se jedino zna da favorita nema i da svatko može pobijediti svakoga. Lucija i Ana Zaninović na rasporedu su u subotu i nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!