Nogomet

Vukojević: "Trebalo je i malo sreće"

Borna Rupnik • srijeda, 06.07.2011.
Vukojević: "Trebalo je i malo sreće"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ognjen Vukojević osvojio je protiv Darija Srne prvi ovosezonski trofej. Dinamu je pripao Superkup, a osvajač dvostruke krune, Šahtar, pao je rezultatom 3:1. Naš nogometaš u Kijevu nije skrivao zadovoljstvo...

Nova ukrajinska sezona počela je bitkom za Superkup, u kojoj su snage odmjerili Dynamo iz Kijeva i Šahtar. Kijevljani su slavili rezultatom 3:1, čime su Ognjen Vukojević i suigrači najavili da bi mogli izazvati Šahtar u domaćim natjecanjima.

"Početak sezone je ovako svakako uspješan, uzeli smo prvi trofej. Čekali smo dvije godine, posvećujemo ga navijačima, a odigrali smo stvarno dobro", izjavio je hrvatski reprezentativac u redovima Kijeva za press-službu svog kluba.

Vukojević je zadovoljan i umjetničkim dojmom: "3:1 je savršen rezultat, postigli smo tri vrlo lijepa gola i zasluženo slavili pobjedu".

Darijo Srna, Vukojevićev reprezentativni suigrač i kapetan, istaknuo je da je Šahtar propustio velik broj prilika. "Naravno, bilo nam je potrebno i malo sreće. Primjerice u finalu Kupa koje smo izgubili od Šahtara 2:0 nismo je imali. Milevskiy je tada bio pogodio vratnicu, ali jednom se moralo okrenuti na našu stranu", naglasio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!