Košarka

Njemački popis zasad bez Nowitzkog

Mišo Gulić • četvrtak, 07.07.2011.
Njemački popis zasad bez Nowitzkog
Foto: EPA

Njemački izbornik objavio je popis igrača za predstojeće Europsko prvenstvo u Litvi. Ono što je najviše intrigiralo, a to je ime Dirka Nowitzkog, ipak nije našlo svoje mjesto na popisu, što opet u konačnici ne mora značiti da se "Plavi anđeo" neće ukazati na prvenstvu.

Dirk Bauermann, izbornik njemačke košarkaške reprezentacije, objavio je popis kandidata za odlazak na Europsko košarkaško prvenstvo koje će se u rujnu održati u Litvi, a među njima ipak nema imena Dirka Nowitzkog.

Nevjerojatna sezona u dresu Dallas Mavericksa s kojima je osvojio naslov NBA prvaka, ostavila je traga i na Nowitzkom koji je najavio kako će konačnu odluku o priključenju reprezentaciji donijeti potkraj srpnja.

Nijemci će tako u prvi ciklus priprema krenuti 22. srpnja u Gran Canariji gdje će odmjeriti snage s reprezentacijom Finske, a izbornik Bauermann odredio je sljedeći sastav: Dominik Bahiense de Mello, Robin Benzing, Niels Giffey, Per Gunter, Steffen Hamann, Johannes Herber, Jan-Hendrik Jagla, Christopher McNaughton, Tim Ohlbrecht, Tibor Pleiss, Heiko Schaffartzik, Sven Schultze, Philipp Schwethelm, Lucca Staiger, Konrad Wysocki, Philip Zwiener.

Njemačka je svrstana u skupinu B i prolaz dalje će tražiti u srazu s reprezentacijama Srbije, Francuske, Izraela, Italije i Latvije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.07.2011. u 17:07
    bez dirka su samo simpatična ekipa...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2011. u 16:43
    Koja medalja?! Sta trkeljas...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2011. u 15:34
    a s njim se bore za medalju.... strašno koju razliku on pravi.....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.07.2011. u 15:23
    bez Dirka nema njemačka bio što tražit na europskom.
    Obrisan korisnik