Nogomet

Mario Grgurović otišao u Litvu

Yasuyuki Nagatsuka, Borna Rupnik • subota, 09.07.2011.
Mario Grgurović otišao u Litvu
Foto: Kristijan Komarica

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka nogometnu će sreću od ove sezone tražiti u Litvi. Potpisao je ugovor za Žalgiris iz Vilniusa...

Nakon što je u Hrvatskoj branio boje Hajduka, Dinama, Međimurja, Istre i Intera, 26-godišnji Mario Grgurović krenuo je put inozemstva. Novo mu je odredište Litva, odnosno Žalgiris iz Vilniusa, s kojim je potpisao ugovor.

Grgurović od 2007. godine stanuje u Zaprešiću, a o njegovom se potencijalu pričao "od malih nogu". Bio je dio svih mlađih reprezentativnih selekcija hrvatske reprezentacije.

U Žalgirisu ga smatraju iskusnim pojačanjem. "Dugo smo tražili pojačanje za vezni red, a Grgurović se odlično uklapa u profil željene prinove. Nismo se dvoumili - mi smo željeli njega, on nam je želio pristupiti i lako smo našli zajednički jezik", izjavio je sportski direktor litavskog kluba Mindaugas Nikoličius.

"Nadamo se da će njegovo iskustvo pomoći Žalgirisu. Vidimo ga kao jednog od vođa ovog sastava i nadamo se da će ispuniti očekivanja", dodao je. U Žalgirisu već igra jedan Hrvat, Mario Jokić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.07.2011. u 10:51
    kad se sjetim da je zbog njega Hajduk odustao od kupovine Luke Modrića, Modrić u Chelsea (nadam se da će do biti šta prije gotovo, već iskaču članci o njemu iz paštete), a Grgurović u Žarlgiris...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.07.2011. u 10:29
    šteta.. mislija san da će se vratit doma u zadar..
    Obrisan korisnik