Nogomet

Španjolac u pregovorima s Rangersima

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 11.07.2011.
Španjolac u pregovorima s Rangersima
Foto: Sandro Donda

23-godišnji branič Espanyola, Raul Rodriguez, uskoro bi mogao postati član Rangersa. Dva kluba nalaze se u pregovorima, potvrdio je sportski direktor škotskog prvaka za domaći BBC...

Uspiju li Rangers i Espanyol pronaći zajednički jezik Rodriguez bi tako postao drugo ovoljetno pojačanje momčadi Allyja McCoista nakon dolaska Juanma Ortiza.

"Raul Rodriguez jedan je od igrača o kojima razmišljamo. Kontaktirali smo Espanyol, uskoro ćemo ponovno razgovarati sa španjolskim klubom i pokušati dogovoriti odštetu. Otprilike znamo koliko Espanyol traži i nadam se kako ćemo uspjeti dogovoriti ovaj posao", informirao je javnost sportski direktor Gordon Smith.

Poznata su nastojanja klupskih čelnika i stratega momčadi u vraćanju Carlosa Cuellara na Ibrox, no Aston Villa za sada nije dala zeleno svjetlo za početak pregovora.

"Znam da je trener zainteresiran za Cuellara i to bi bila sjajna stvar za klub jer je riječ o jako kvalitetnom igraču. Svi znamo kako može odigrati, a pojačanja su nam nužna jer nemamo pretjerano dugu klupu", klupske je aktualnosti prokomentirao i Saša Papac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!