Nogomet

McCoist: "Jelavić je pun pogodak"

Borna Rupnik • utorak, 12.07.2011.
McCoist: "Jelavić je pun pogodak"
Foto: Kristijan Komarica

Glasgow Rangersi u novu sezonu ulaze s novim trenerom, no jedna od glavnih uzdanica ostaje hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić...

Naš Nikica Jelavić po svemu sudeći ostaje i naredne sezone u taboru Glasgow Rangersa, a novi trener Ally McCoist posebno se raduje što će ga na raspolaganju imati potpuno zdravog i potpuno spremnog.

"Uzbuđen sam što ću ga cijele sezone gledati u maksimalnoj spremi", izjavio je nasljednik Waltera Smitha britanskim medijima, nadajući se kako hrvatskog reprezentativca neće zadesiti peh poput onog prošlogodišnjeg, kada je morao pauzirati nekoliko mjeseci.

"Nikica Jelavić je pun pogodak, pravi napadač. Neki napadači imaju različite vrline - neki zabijaju, neki zadržavaju loptu, neki glavom prebacuju loptu - ali Jelavićev je postotak obavljanja svih tih stvari veći nego u većine napadača", nastavio je novi strateg Glasgow Rangersa s komplimentima na račun svog nogometaša.

Jelavić je prošle sezone, usprkos ozljedi, postigao 19 golova u dresu škotskog velikana. "Kvalitetan je na svim područjima, a k tome je još i fizički snažan", zaključio je Ally McCoist, i sam nekadašnji reprezentativni napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!